Πρόσκληση 16ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2018

Συνεδριάζει στις 15 Μαΐου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Το θέμα ημερήσιας διάταξης της 16ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι το εξής:

  1. Λήψη απόφασης για παράταση προσφορών αναφορικά με το ηλεκτρονικό διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό για την «Προμήθεια κινητού εξοπλισμού για το πρόγραμμα Ανακύκλωσης χαρτιού με Διαλογή στην Πηγή για αντικατάσταση – εκσυγχρονισμό υφιστάμενου μέσω ενοικίων χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing)» (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Ανακύκλωσης κ. Ζαρμπούτης).
  2. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για καταβολή ποσού με εξώδικο συμβιβασμό στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, που αφορά παρανόμως παρακρατηθείσες εισφορές έτους 2007, νομιμοτόκως, σύμφωνα με την υπ. αρ. 89/18 ΑΕΕ και έγκριση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  3. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για μετακίνηση του μέλους της Ε.Ε. κας Κορωναίου-Καμπά Σοφίας στην Τήνο και έγκριση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  4. Παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για παράσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών επί αγωγής Χρυσάνθης Σταύρου κλπ  (εισηγητής Αυτ. Τμήμα Ευθύνης Προέδρου).

(Τα θέματα είναι κατεπείγοντα, διότι όσον αφορά το 1ο θέμα αναμένουμε την απόφαση από το Ελεγκτικό και προκειμένου να προχωρήσει ομαλά ο διαγωνισμός πρέπει να δοθεί παράταση, όσον αφορά το 2ο θέμα θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, έως την 18-5-18 για να μην γίνει η τακτική δικάσιμος, όσον αφορά το 3ο θέμα η κα Κορωναίου θα παρουσιάσει την Παρασκευή στην Τήνο το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού, ενώ όσον αφορά το 4ο θέμα πρέπει να δοθεί πληρεξουσιότητα σε δικηγόρο προκειμένου να εκπροσωπήσει τον ΕΔΣΝΑ).