Πρόσκληση 48ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2017

Συνεδριάζει στις 31 Οκτωβρίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Το θέμα ημερήσιας διάταξης της 48ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι το εξής:

  1. Λήψη απόφασης επί προδικαστικής προσφυγής κατά της υπ΄αριθμ. 396/17 ΑΕΕ για τις «Υπηρεσίες επέκτασης-λειτουργίας-συντήρησης Μονάδας Επεξεργασίας Στραγγισμάτων ΧΥΤΑ (Τμήμα ΙΙ) Α. Λιοσίων και του ΧΥΤΑ Α΄ Φάσης του ΧΥΤΑ Δυτ. Αττικής» (εισηγητής κ. Ιατρού).
  2. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για υπερωρίες Νοεμβρίου υπαλλήλων του ΕΔΣΝΑ και έγκριση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης  (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).

(Τα θέματα είναι κατεπείγοντα, διότι όσον αφορά το 1oεκπνέει η δεκαπενθήμερη προθεσμία για τη λήψη απόφασης επί της προσφυγής κατά της υπ΄ αρ. 396/17 ΑΕΕ για τις «Υπηρεσίες επέκτασης-λειτουργίας-συντήρησης Μονάδας Επεξεργασίας Στραγγισμάτων ΧΥΤΑ (Τμήμα ΙΙ) Α. Λιοσίων και του ΧΥΤΑ Α΄ Φάσης του ΧΥΤΑ Δυτ. Αττικής» και όσον αφορά το 2ο πρέπει να ψηφιστούν οι ώρες απασχόλησης των νυχτερινών, Κυριακών και εξαιρέσιμων, των υπαλλήλων του ΕΔΣΝΑ, πριν την έναρξη του μήνα).