Πρόσκληση 37ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2017

Συνεδριάζει στις 05 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Το θέμα ημερήσιας διάταξης της 37ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι το εξής:

  1. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για τη 2η Συμπληρωματική Σύμβαση Διάρκειας ενός μήνα για τις ΜΕΣ του ΧΥΤΑ ΙΙ και του ΧΥΤΑ Α΄ Φάση Φυλής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ.  348/17 ΑΕΕ και έγκριση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης (εισηγητής Αν Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).

  2. Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης για τις εργασίες διαμόρφωσης κυττάρων Β΄ Φάσης 2ου ΧΥΤΑ Δ. Αττικής στη θέση Σκαλιστήρι Δήμου Φυλής και έγκριση μελέτης (εισηγήτρια κα Κοτσεκίδου).



   (Τα θέματα είναι κατεπείγοντα, διότι πρέπει α) όσον αφορά το 1ο θέμα να ψηφιστεί άμεσα η δαπάνη για τις ΜΕΣ και β) όσον αφορά το 2ο θέμα να ψηφιστεί η δαπάνη για εργασίες διαμόρφωσης κυττάρων Β΄ Φάσης και η μελέτη, ώστε να αρχίσουν το συντομότερο οι σχετικές διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία του ΧΥΤΑ).