Πρόσκληση 7ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2017

Συνεδριάζει στις 20 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 7ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι το εξής:

  1. Λήψη απόφασης επί των προδικαστικών προσφυγών κατά της 15/2017 ΑΕΕ σχετικά με  τον διαγωνισμό "Υπηρεσίες Λειτουργίας -Συντήρησης των Μονάδων Επεξεργασίας στραγγισμάτων στις ΟΕΔΑ Φυλής και Δυτ. Αττικής" (εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Σταματοπούλου).
  2. Παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για άσκηση προσφυγής κατά επιβολής τελών κυκλοφορίας παρελθόντων ετών (εισηγητής Αυτοτελές Τμήμα Ευθύνης Προέδρου).
  3. Παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για παράσταση στο Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών (εισηγητής Αυτοτελές Τμήμα Ευθύνης Προέδρου).

(Τα θέματα είναι κατεπείγοντα, διότι όσον αφορά το 1ο θέμα, την Δευτέρα 20/02/2017 λήγει η προθεσμία των προδικαστικών προσφυγών για τον διαγωνισμό "Υπηρεσίες Λειτουργίας -Συντήρησης των Μονάδων Επεξεργασίας στραγγισμάτων στις ΟΕΔΑ Φυλής και Δυτ. Αττικής", όσον αφορά το 2ο θέμα, πρέπει να ασκηθεί άμεσα η προσφυγή, προκειμένου να μην ανακύψουν ζητήματα εκπρόθεσμης άσκησης, αφού η πρώτη βεβαίωση έλαβε χώρα στις 21.12.2016, ενώ όσον αφορά το 3ο θέμα πρέπει να δοθεί πληρεξουσιότητα στον δικηγόρο γιατί το δικαστήριο έχει ορισθεί για την Τρίτη 21/2/2017).