Πρόσκληση 43ης Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2016

Συνεδριάζει στις 23 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 στα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 43ης συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Ενημέρωση Ε.Ε. για συνεργασία και επίσκεψη πρότυπων Μονάδων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, στην Ισπανία και σε συνέδριο με θέμα: «Κυκλική Οικονομία-Εδαφική Συνοχή-Νησιωτικότητα», που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη (εισηγητής  το μέλος της Ε.Ε. κ. Ιατρού).
  2. Λήψη απόφασης για χορήγηση βεβαίωσης πρόβλεψης έργου στον ΠΕΣΔΑ Αττικής, στο Δήμο Ηλιούπολης (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Περιβάλλοντος κ. Χουντής).
  3. Λήψη απόφασης έγκρισης 1ου Πρακτικού (αποσφράγιση και αξιολόγηση φακέλων δικαιολογητικών συμμετοχής) και 2ου Πρακτικού (αποσφράγιση και αξιολόγηση φακέλων τεχνικής προσφοράς) του διαγωνισμού «Συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων ΕΔΣΝΑ» (εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Κοτσεκίδου).
  4. Λήψη απόφασης για την άσκηση του δικαιώματος τριμηνιαίας Παράτασης της σύμβασης για την προμήθεια «Υγρών καυσίμων και λιπαντικών για την κάλυψη των αναγκών των οχημάτων & μηχανημάτων του ΕΔΣΝΑ»  (εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Κοτσεκίδου).
  5. Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την προμήθεια κινητού εξοπλισμού για το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Χαρτιού με διαλογή στην πηγή για αντικατάσταση-εκσυγχρονισμό υφιστάμενου (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Ανακύκλωσης κ. Ζαρμπούτης).
  6. Συγκρότηση Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων οχημάτων-μηχανημάτων του ΕΔΣΝΑ (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  7. Παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για παράσταση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών επί αγωγής της κοινοπραξίας με την επωνυμία «ENVIROPLAN ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ Α.Ε.- ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.- Ι. ΦΡΑΝΤΖΗΣ & ΣΥΝ/ΤΕΣ Ε.Π.Ε – Δ. ΜΑΡΑΒΕΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝ/ΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ε.Ε.- ΛΩΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του Αριστείδη- ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ανδρέα- ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Παράσχου» (εισηγητής Αυτ. Τμήμα Ευθύνης Προέδρου).
  8. Παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για παράσταση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών επί αγωγών της κοινοπραξίας με την επωνυμία «ENVIROPLAN ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ Α.Ε.» -ΕΠΕΜ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Α.Ε. - Ι. ΦΡΑΝΤΖΗΣ & ΣΥΝ/ΤΕΣ Ε.Π.Ε. - ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.» (εισηγητής Αυτ. Τμήμα Ευθύνης Προέδρου).
  9. Παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για παράσταση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών επί αγωγών της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ENVIROPLAN ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ Α.Ε.» (εισηγητής Αυτ. Τμήμα Ευθύνης Προέδρου).
  10. Παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για παράσταση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών επί αγωγής της σύμπραξης «ΛΩΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ- ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ ΔΗΜΗΤΡΑ-ENVIROPLAN ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΈΡΓΩΝ Α.Ε.»-ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΣΟΦΙΑ- ΕΠΕΜ Α.Ε.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» (εισηγητής Αυτ. Τμήμα Ευθύνης Προέδρου).