Πρόσκληση 33ης Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2016

Συνεδριάζει στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 στα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 33ης συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Λήψη απόφασης για την κατακύρωση αποτελέσματος Δημόσιας Προφορικής Πλειοδοτικής Δημοπρασίας για την εκποίηση παλαιοχάρτου από το Πρόγραμμα Διαλογής στην Πηγή του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Μπιζά).
  2. Χορήγηση βεβαιώσεων περί συμβατότητας με το ΠΕΣΔΑ των προτεινόμενων για χρηματοδότηση έργων τους, σε Δήμους (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Περιβάλλοντος κ. Χουντής).
  3. Λήψη απόφασης για ορισμό Επιτροπών παραλαβής εργασιών της Δ/νσης Δ.Υπ.Α. (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  4. Λήψη απόφασης για την έγκριση της Μελέτης και των Όρων της Διακήρυξης για τον ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό για την «Επισκευή και συντήρηση των Μηχανημάτων του ΕΔΣΝΑ» και για τον ορισμό  επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  5. Λήψη απόφασης έγκρισης 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του ΕΔΣΝΑ έτους 2016 (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  6. Έγκριση δαπάνης για ασφαλιστικά πρόστιμα και προσαυξήσεις χρήσης (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).