Πρόσκληση 20ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2016

Συνεδριάζει στις 31 Μαίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 20ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι το εξής:

 1.    Λήψη απόφασης επί νέων διευκρινιστικών ερωτημάτων, αιτημάτων χορήγησης στοιχείων και παράτασης χρόνου υποβολής προσφορών αναφορικά με τη Διακήρυξης για τις «Υπηρεσίες  επέκτασης - λειτουργίας- επισκευής - συντήρησης Μονάδων Επεξεργασίας Στραγγισμάτων του ΧΥΤΑ (τμήμα ΙΙ) Α. Λιοσίων και του ΧΥΤΑ Α’ Φάση του 2ου τμήματος του ΧΥΤΑ Δυτ. Αττικής» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).



(Το θέμα είναι κατεπείγον διότι υπεβλήθησαν αιτήματα για την παροχή στοιχείων και διευκρινήσεων και για την εκ νέου παράταση του χρόνου υποβολής προσφορών. Σύμφωνα με το άρθρο 4 (σελίδα 9) της διακήρυξης τα αιτήματα πρέπει να απαντηθούν το αργότερο εντός έξι (6) ημερών πριν από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι μέχρι σήμερα 31-05-16).