Πρόσκληση 12ης Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2016

Συνεδριάζει στις 08 Απριλίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 12ης συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Εισήγηση-Πρόταση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΣΝΑ για τον καθορισμό αντισταθμιστικών οφελών προς τους Δήμους-Μέλη του.
  2. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού κατακύρωσης των υπηρεσιών «Μεταφορά & εξαγωγή των παλαιών τεφρών του Αποτεφρωτήρα» (εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμού κα Κοτσεκίδου).
  3. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με κάλυψη της δαπάνης από ιδίους πόρους (εισηγήτρια αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών κα Αλεξίου).
  4. Έγκριση Δαπάνης και Διάθεση Πίστωσης για την «Συντήρηση και Επισκευή κινητού εξοπλισμού του ΕΔΣΝΑ» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση της Μελέτης και των όρων Διακήρυξης του ηλεκτρονικού διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για την «Συντήρηση και Επισκευή κινητού εξοπλισμού του ΕΔΣΝΑ» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Ανακύκλωσης κ. Ζαρμπούτης).
  6. Έγκριση Δαπάνης και Διάθεση Πίστωσης για τις «Υπηρεσίες Φύλαξης Χώρων ΕΔΣΝΑ» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  7. Λήψη απόφασης για την έγκριση της Μελέτης και των όρων Διακήρυξης του ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού για τις «Υπηρεσίες Φύλαξης Χώρων ΕΔΣΝΑ» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  8. Έγκριση Δαπάνης και Διάθεση Πίστωσης για την προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών μηχανημάτων των κεντρικών γραφείων του ΕΔΣΝΑ (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  9. Λήψη απόφασης για την έγκριση της Μελέτης και των όρων Διακήρυξης του ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών μηχανημάτων των κεντρικών γραφείων του ΕΔΣΝΑ (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  10. Λήψη απόφασης για την συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 42/2016 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  11. Λήψη απόφασης επί της Έκθεσης των Αποτελεσμάτων Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. έως και το 4ο τρίμηνο του 2015  (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  12. Λήψη απόφασης για την παροχή τριών (3) συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  1. Οφειλές του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας(Ε.ΚΕ.Α) (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  2. Συμπλήρωση της υπ’ αρ. 24/2016 ΑΕΕ για συμβασιοποιημένες υποχρεώσεις και υποχρεώσεις ΠΟΕ (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  3. Έγκριση Πρακτικού για συγκρότηση Επιτροπής για την Διενέργεια Διαγωνισμού για την προμήθεια ελαστικών επισώτρων (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  4. Έγκριση δαπανών παγίας προκαταβολής (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  5. Αποδοχή επιστροφής οχημάτων από τον Δήμο Πειραιά (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Λιβανόπουλος)
  6. Λήψη απόφασης για παράταση παραχώρησης οχήματος στον Δήμο Αγ. Δημητρίου για ένα (1) έτος (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Λιβανόπουλος).