Πρόσκληση 31ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2015

Συνεδριάζει στις 13 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 31ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Λήψη απόφασης επί προδικαστικής προσφυγής της εταιρείας «ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ», κατά των όρων της υπ’ αριθ. πρωτ. 8231/9.9.2015 Διακήρυξης Ανοιχτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την ανάθεση της Υπηρεσίας «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ (Τμήμα ΙΙ) Α. ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΥΤΑ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 2ου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Υπολειμμάτων-Αποβλήτων κ. Πετρόπουλος).
  2. Διευκρινήσεις επί ερωτημάτων που υποβλήθηκαν στα πλαίσια του διαγωνισμού «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ (Τμήμα ΙΙ) Α. ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΥΤΑ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 2ου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Υπολειμμάτων-Αποβλήτων κ. Πετρόπουλος).

(Tα θέματα είναι επείγοντα να συζητηθούν γιατί είχαν τεθεί ως θέματα στην τακτική 30η Συνεδρίαση της Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ που είχε προγραμματιστεί να διενεργηθεί σήμερα 10:00 π.μ., πλην όμως αναβλήθηκε, λόγω έλλειψης απαρτίας. Πλην όμως, πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις, καθώς λήγει σήμερα η προθεσμία για την απάντηση επί της προδικαστικής προσφυγής του πρώτου θέματος, ενώ πρέπει άμεσα να παρασχεθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις προς τους ενδιαφερόμενους του δεύτερου θέματος. Επισημαίνεται ότι λόγω του εξαιρετικώς επείγοντος του διαγωνισμού για τις «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ (Τμήμα ΙΙ) Α. ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΥΤΑ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 2ου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ», που έχει οριστεί για τις 21.10.2015, τυχόν αναβολή του διαγωνισμού θα δημιουργήσει μείζονα ζητήματα στον ΕΔΣΝΑ και άρα η λήψη αποφάσεων για τον εν λόγω διαγωνισμό είναι επιβεβλημένη)