Helpdesk Ανακύκλωσης

Λειτουργία πληροφοριακού συστήματος του Γραφείου Βοήθειας (Help Desk) του ΕΔΣΝΑ, με σκοπό να βοηθήσει τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής σε προβλήματα ή απορίες, σχετικά με την έγκαιρη και αποτελεσματική αναθεώρηση των ΤΣΔΑ και την υποβολή προτάσεων σε σχετικές προσκλήσεις του ΠΕΠ Αττικής για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Help Desk (http://helpdesk.edsna.gr/) και να εγγραφείτε ώστε να υποβάλλετε ερωτήματα, να έχετε πρόσβαση σε πρότυπα αρχεία της πλατφόρμας (π.χ. πρότυπα τεχνικά δελτία) και να λαμβάνετε πληροφόρηση για θέματα αναφορικά με:

- την Αναθεώρηση των ΤΣΔΑ: καθοδήγηση στη θέσπιση στόχων, στο σχεδιασμό δράσεων και έργων (συμβατότητα με ΠΕΣΔΑ) και στους τρόπους χρηματοδότησης.
- νέα μέτρα διαχείρισης στερεών αποβλήτων: έλεγχος επιλεξιμότητας και ωριμότητας δράσεων και έργων, βοήθεια στη συμπλήρωση απαιτούμενων εντύπων και δελτίων.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε με το Help Desk είτε στο τηλέφωνο 213 214 8474, από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 11:00 το πρωί ως τη 1:00 το απόγευμα, είτε στο email [email protected].