Πρόσκληση 18ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Ε.Ε. ΕΔΣΝΑ 2020

Συνεδριάζει στις 12 Μαΐου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Το θέμα ημερήσιας διάταξης της 18ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι το εξής:

  1. Λήψη απόφασης για οίκοθεν διευκρίνιση επί του τεύχους της Β.Ι Φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας με αντικείμενο τη «Μελέτη, κατασκευή έργων για την α’ φάση αποκατάστασης της ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής και μεταβατικής διαχείρισης αποβλήτων» (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).

(Το θέμα είναι εξαιρετικά επείγον να συζητηθεί διότι στις 14.5.2020 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αρχικώς προσφορών στη διαγωνιστική διαδικασία και πρέπει να διευκρινιστεί συγκεκριμένη προδιαγραφή προκειμένου να μην δημιουργηθεί σύγχυση στους διαγωνιζομένους).

Η συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο για να ψηφίσουν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.