Πρόσκληση 35ης Συνεδρίασης Ε.Ε. ΕΔΣΝΑ 2020

Συνεδριάζει στις 3 Νοεμβρίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 35ης συνεδρίασης είναι τα εξής:

  • 1.Έγκριση τευχών της Β΄ Φάσης του διαγωνισμού με Ανταγωνιστική διαδικασία με διαπραγμάτευση για την επιλογή αναδόχου με αντικείμενο την «Αναβάθμιση και Λειτουργία του ΕΜΑ Άνω Λιοσίων και μετατροπή αυτού σε Πράσινο Εργοστάσιο (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Ανακύκλωσης κ. Ζαρμπούτης).
  • 2.Λήψη απόφασης για την 1η Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης για τη δράση «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ-Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών αποβλήτων Ν. Ύδρας» (εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Περιβάλλοντος κα Σταματοπούλου).
  • 3. Λήψη απόφασης για χορήγηση στο Δ. Χαϊδαρίου βεβαίωσης ότι το σύνολο των υποέργων της πράξης "Δράσεις Διαχείρισης Βιοαποβλήτων στο Δ.Χαϊδαρίου" περιλαμβάνεται στο ΠΕ.Σ.Δ.Α. Αττικής ως έργο/δράση πρώτης χρηματοδοτικής προτεραιότητας καθώς και βεβαίωση διαθεσιμότητας αποδέκτη (εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Περιβάλλοντος κα Σταματοπούλου).
  • 4. Λήψη απόφασης επί αιτήματος του Δ. Περιστερίου για συμπλήρωση της ΑΕΕ 287/20 που αφορά σε χορήγηση βεβαίωσης συμβατότητας ΠΕΣΔΑ (εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Περιβάλλοντος κα Σταματοπούλου).
  • 5.Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Δικαιολογητικών – Τεχνικών Προσφορών και Οικονομικών Προσφορών για την Ανάδειξη του Αναδόχου του συνοπτικού Διαγωνισμού με τίτλο «Υπηρεσίες υποστήριξης της ΔΙ.ΠΕ. στην ωρίμανση των έργων ολοκληρωμένης διαχείρισης στερεών αποβλήτων Ύδρας» (εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Μανιάτη).
  • 6. Ανάθεση προμήθειας οικίσκων στα πλαίσια της πράξης Π.Ν.Π. και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 32 περ. γ’ του Ν. 4412/2016 (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης ΣΜΑ κ. Μνηματίδης).
  • 7. Έγγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης Δικαιολογητικών -Τεχνικών Προσφορών και  Οικονομικών προσφορών για την Ανάδειξη του Αναδόχου του Συνοπτικού Διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια συστήματος φύλαξης χώρων ΟΕΔΑ Δυτ. Αττικής» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αρβανίτης).
  • 8.Λήψη απόφασης επί αιτήματος της εταιρείας «ΟΙΚΟΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ» (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρόπουλος).
  • 9.Λήψη απόφασης επί αιτήματος της εταιρείας VK-COMPANY Α.Ε. (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρόπουλος).
  • 10.Λήψη απόφασης υποβολής αιτήματος προς τη ΔΕΗ για παρακράτηση της τρίτης τριμηνιαίας δόσης των εισφορών των Δήμων-Μελών του ΕΔΣΝΑ έτους 2020 (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρόπουλος).
  • 11.Λήψη απόφασης για παράταση σύμβασης γάλακτος για το προσωπικό του ΕΔΣΝΑ (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρόπουλος).
  • 12.Λήψη απόφασης για διαγραφή προσαύξησης της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρόπουλος).
  • 13.Λήψη απόφασης για έγκριση εκπαίδευσης Προσωπικού Πληροφορικής σε Τεχνολογίες Cisco του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. που αφορούν την ασφάλεια των συστημάτων Πληροφορικής του Οργανισμού» (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρόπουλος).
  • 14.Λήψη απόφασης για ανάθεση συντήρησης πληροφορικού συστήματος κεντρικών γραφείων του ΕΔΣΝΑ, μετά από άγονο διαγωνισμό (εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Ευθύνης Προέδρου κα Σταθοπούλου).
  • 15.Ενημέρωση για την έκδοση των με αρ. 1610/2020 και 1611/2020 αποφάσεων του ΣτΕ και λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες (εισηγητής ο νομικός συνεργάτης του ΕΔΣΝΑ).

 

Η συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο για να ψηφίσουν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.