Πρόσκληση 38ης Συνεδρίασης Ε.Ε. ΕΔΣΝΑ 2020

Συνεδριάζει στις 22 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 38ης συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών νομικού  συμβούλου για τη δημοπράτηση ΣΔΙΤ για τις ανάγκες της ΠΕ Πειραιά (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Ανακύκλωσης κ. Ζαρμπούτης).
  2. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών νομικού  συμβούλου για τη δημοπράτηση ΣΔΙΤ για τις ανάγκες της ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Ανακύκλωσης κ. Ζαρμπούτης).
  3. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για τη σύμβαση «Προμήθεια - τοποθέτηση
  4. συστημάτων ζύγισης & ταυτοποίησης κάδων συλλογής βιοαποβλήτων, μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) πενταετούς διάρκειας» (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Ανακύκλωσης κ. Ζαρμπούτης).
  5. Λήψη απόφασης επί αιτήματος της Περιφέρειας για παραχώρηση οικίσκων λόγω COVID-19.
  6. Έγκριση Συμπληρωματικού ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙV ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (προσκόμισης συμπληρωματικών στοιχείων )για τις «Υπηρεσίες ανάπτυξης & διαχείρισης προγράμματος Ανακύκλωσης» (εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Καψιμάλη).
  7. Λήψη απόφασης σε αίτημα παράτασης του συνολικού χρόνου περαίωσης της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ» της εταιρίας ΕΠΤΑ (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Ανακύκλωσης κ. Ζαρμπούτης).
  8. Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για την προμήθεια μηχανημάτων αποθήκης και πρόληψης ατυχημάτων – συστήματος παρακολούθησης FMS του στόλου των οχημάτων του ΕΔΣΝΑ
  9. Λήψη απόφασης έγκρισης μελέτης και των όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού με αντικείμενο τη σύναψη Συμφωνίας- πλαίσιο για την «Συντήρηση και επισκευή μηχανημάτων ΕΔΣΝΑ" (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  10. Λήψη απόφασης ψήφισης Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων Ε.Δ.Σ.Ν.Α. έτους 2021 (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  11. Λήψη απόφασης έγκρισης σχεδίου σύμβασης της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ με τον ΕΔΣΝΑ (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  12. Έγκριση σχεδίου σύμβασης με την “ΑΚΤΩΡ ATE” για την μεταφορά των απορριμμάτων της ΕΥΔΑΠ (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  13. Έγκριση Πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης και κατακύρωση του διαγωνισμού με χρηματοδοτική μίσθωση (leasing) για "ενοίκια χρηματοδοτικής μίσθωσης leasing για προμήθεια οχημάτων και δικύκλων" (εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Μαλλίρη).
  14. Έγκριση προγραμματικών συμβάσεων των Δήμων Δυτικής Αττικής και ανάθεση εργασιών απολύμανσης, σύμφωνα με την μελέτη της Δ/νσης ΣΜΑ και σύμφωνα με τις διατάξεις της Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55) COVID-19 (εισηγητής κ. Κοσμόπουλος).
  15. Έγκριση προγραμματικών συμβάσεων των Δήμων Ανατολικής Αττικής και ανάθεση εργασιών απολύμανσης, σύμφωνα με την μελέτη της Δ/νσης ΣΜΑ και σύμφωνα με τις διατάξεις της Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55) COVID-19 (εισηγητής ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ).
  16. Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ Α)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  17. Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ Β)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  18. Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ Γ)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  19. Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ Δ)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  20. Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ Ε)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  21. Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ ΣΤ)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  22. Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ Ζ)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  23. Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ Η)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  24. Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ Θ)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  25. Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ Ι)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  26. Λήψη απόφασης για τη  χορήγηση  βεβαίωσης για την αναγκαιότητα υλοποίησης πράξης με τίτλο "Μελέτες ωρίμανσης πράσινου σημείου στον Δ. Ιλίου" (εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Περιβάλλοντος κα Σταματοπούλου).
  27. Λήψη απόφασης περί καταβολής αποζημίωσης λόγω θανάτου του υπαλλήλου του ΕΔΣΝΑ Καμπόλη Σπυρίδωνα του Ισίδωρου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κλάδου ΥΕ Εργατών με βαθμό Δ’ (εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών κα Αλεξίου).
  28. Λήψη απόφασης περί καταβολής αποζημίωσης λόγω θανάτου της υπαλλήλου του ΕΔΣΝΑ Μπουραϊμη Δήμητρα του Ισίδωρου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Γ’(εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών κα Αλεξίου).
  29. Λήψη απόφασης για την έκδοση νέας προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου χρονικής διάρκειας έως και 8 μήνες, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λόγω της πανδημίας του COVID-19 (εισηγήτρια Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών κα Αλεξίου).
  30. 19.Έγκριση 2oυ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την υλοποίηση Προγραμμάτων Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) Αποβλήτων (ΟΜΑΔΑ Α)» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αναστασόπουλος).
  31. Λήψη απόφασης επί αιτήματος του Δήμου Λαυρεωτικής για τη σύναψη σύμβασης συνεργασίας μεταξύ ΕΔΣΝΑ και Δήμου με αντικείμενο τη μεταφορά οικιακών σύμμεικτων απορριμμάτων (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης ΣΜΑ κ. Μνηματίδης).
  32. Έγκριση Πρακτικού κατακύρωσης της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για την «Συντήρηση πληροφορικού συστήματος των κεντρικών γραφείων του ΕΔΣΝΑ» κατ’ άρθρο 32 του Ν. 4412/16 (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Αρβανίτης).
  33. Συμμόρφωση με απόφαση της ΑΕΠΠ (εισηγητής Επιτροπή Διαγωνισμού).
  34. Σχέδιο Κανονισμού Τιμολόγησης Ε.Δ.Σ.Ν.Α. έτους 2021, σύμφωνα με τον Ν. 4555/18 και την υπ' αρ. ΥΠΕΝ/ΔΔΑΠΠ/31606/930/19 Κ.Υ.Α. – Εισφορές Δήμων – μελών Ε.Δ.Σ.Ν.Α. έτους 2021 – Περιβαλλοντική Εισφορά έτους 2020 (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρόπουλος).
  35. Ανάθεση εντολής και καθορισμός αμοιβής σε δικηγόρο για την αναζήτηση των σχετικών εγγράφων και στοιχείων, τη νομική επεξεργασία τους και την κατάρτιση εμπεριστατωμένου γνωμοδοτικού σημειώματος, επί του θέματος που περιγράφεται στην από 7.12.2020 επιστολή της εταιρείας «ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε.» προς τον ΕΔΣΝΑ» (εισηγητής ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ).
  36. Λήψη απόφασης παροχής πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για άσκηση προσφυγής για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών κυκλοφορίας (εισηγητής ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ).

Η συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο για να ψηφίσουν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.