Πρόσκληση 40ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Ε.Ε. ΕΔΣΝΑ 2020

Συνεδριάζει στις 30 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 40ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Απόδοση παγίας προκαταβολής και απαλλαγή υπολόγου (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρόπουλος).
  2. Απόδοση ενταλμάτων προπληρωμής και απαλλαγή υπολόγων (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρόπουλος).
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 2ου ΑΠΕ και του 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου «Κατασκευή χώρου για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών διαχείρισης των στερεών αποβλήτων της Αττικής» (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης ΔΥΠΑ κ. Πετρόπουλος).

(Τα θέματα είναι κατεπείγοντα διότι όσον αφορά το 1ο και 2ο θέμα λόγω κλεισίματος της οικονομικής χρήσης έτους 2020 και όσον αφορά το 3ο θέμα για την ασφαλή και άμεση διάθεση των στραγγισμάτων του έργου στις υφιστάμενες εγκαταστάσεις).

Η συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο για να ψηφίσουν επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.