Πρόσκληση 4ης Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2017

Συνεδριάζει στις 18 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 στα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 4ης συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Πρωτοκόλλου Τμηματικής Παραλαβής (αρχικής σύμβασης) με τίτλο: «Υπηρεσίες Υποστήριξης-Λειτουργίας και Συντήρηση-Επισκευή του ΕΜΑ» (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμού κ. Βρούστης).
  2. Λήψη απόφασης έγκρισης Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού για την «Συντήρηση και Επισκευή κάδων Ανακύκλωσης και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού (εισηγητής ο Αν. Προϊστάμενος της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  3. Λήψη απόφασης για χορήγηση, στο Δήμο Σαρωνικού, βεβαίωσης περί πρόβλεψης της πράξης με τίτλο «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων στο Δήμο Σαρωνικού» στο ΠΕΣΔΑ Αττικής (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Περιβάλλοντος κ. Χουντής).
  4. Λήψη απόφασης για χορήγηση, στο Δήμο Χαλανδρίου, βεβαίωσης περί πρόβλεψης επιμέρους υποέργων της πράξης με τίτλο «Ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών αποβλήτων του Δήμου Χαλανδρίου» στο ΠΕΣΔΑ Αττικής (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Περιβάλλοντος κ. Χουντής).
  5. Λήψη απόφασης επί των ενστάσεων αναφορικά με τον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με αντικείμενο τη σύναψη σύμβασης για τις «Υπηρεσίες λειτουργίας–συντήρησης των Μονάδων Επεξεργασίας Στραγγισμάτων στις ΟΕΔΑ Φυλής και Δυτ. Αττικής» (εισηγήτρια η Πρόεδρος της Επιτροπής κα Σταματοπούλου).
  6. Λήψη απόφασης για 6-μηνη εκ νέου παράταση προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ ΕΔΣΝΑ και Δήμων-χρηστών για την παροχή υπηρεσιών μεταφόρτωσης στο ΣΜΑ Σχιστού (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης ΣΜΑ κ. Φωτόπουλος).
  7. Εισήγηση της Δ/νσης ΣΜΑ για Λήψη απόφασης για σύναψη νέων προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ ΕΔΣΝΑ και Δήμων-χρηστών για την παροχή υπηρεσιών μεταφόρτωσης στο ΣΜΑ Σχιστού για τα έτη 2017-2019 (έναρξη την 01/05/2017) (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης ΣΜΑ κ. Φωτόπουλος).
  8. Λήψη απόφασης για συγκρότηση Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμού για την προμήθεια ενός (1) εκσκαφέα-φορτωτή (εισηγητής ο Αν. Προϊστάμενος της Δ/νσης ΣΜΑ κ. Φωτόπουλος).
  9. Λήψη απόφασης για συγκρότηση Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμού για προμήθεια κινητού εξοπλισμού για το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού με διαλογή στην πηγή για αντικατάσταση-εκσυγχρονισμό υφιστάμενου (εισηγητής ο Αν. Προϊστάμενος της Δ/νσης Ανακύκλωσης κ. Ζαρμπούτης).