Πρόσκληση 24ης Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2016

Συνεδριάζει στις 29 Ιουνίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 στα γραφεία του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 24ης συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Λήψη απόφασης επί αιτήματος εταιρείας ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΡΥΠΑΝΣΗΣ Α.Ε. «ANSY A.E.» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  2. Λήψη απόφασης για έγκριση 2ου πρακτικού του διαγωνισμού «Εργασίες συντήρησης πρασίνου κεντρικών γραφείων και λοιπών ενεργών χώρων ευθύνης ΕΔΣΝΑ» (εισηγήτρια η Πρόεδρος της επιτροπής διαγωνισμού κα Μαλλίρη).
  3. Ενημέρωση για τις απαιτήσεις Διαχειριστικής Επάρκειας στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 και λήψη απόφασης για το «Σχέδιο τεκμηρίωσης Διοικητικής και Διαχειριστικής Ικανότητας ΕΔΣΝΑ» (εισηγήτρια η αν. Προϊσταμένη της Δ/νσης Ποιότητας, Πρόληψης & Επαναχρησιμοποίησης κα Ασημακοπούλου).
  4. Έγκριση δαπάνης για την εκτέλεση των υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων-μηχανημάτων του ΕΔΣΝΑ (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  5. Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την εκτέλεση των υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων-μηχανημάτων του ΕΔΣΝΑ (εισηγητής κ. Παναγίτσας).
  6. Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης για τη συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού εκτέλεσης των υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων-μηχανημάτων του ΕΔΣΝΑ (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  7. Έγκριση δαπάνης διεξαγωγής Επιδημιολογικής Έρευνας και Εκτίμησης Περιβαλλοντικών παραμέτρων στην ΟΕΔΑ Δυτ. Αττικής και την ευρύτερη περιοχή της (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  8. Λήψη απόφασης επί της έκθεσης για τα Αποτελέσματα Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του ΕΔΣΝΑ κατά το πρώτο Τρίμηνο του 2016 (εισηγητής Αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  9. Ανάθεση σε δικηγόρο για την συνδρομή των Υπηρεσιών του ΕΔΣΝΑ στη σύνταξη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς ΑΕΙ για την διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία των περιβαλλοντικών συνθηκών στην ΟΕΔΑ και ευρύτερη περιοχή της Δ. Αττικής (εισηγητής Αυτοτελές Τμήμα Ευθύνης Προέδρου).