Πρόσκληση 15ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2016

Συνεδριάζει στις 28 Απριλίου 2016 ημέρα Μ.Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ. στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 15ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι το εξής:

  1. Παροχή Διευκρινήσεων επί της Διακήρυξης αναφορικά με τον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τις «Υπηρεσίες Φύλαξης Χώρων ΕΔΣΝΑ» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  2. Έγκριση Πρακτικού για την συγκρότηση Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμού  για τις «Υπηρεσίες Φύλαξης Χώρων ΕΔΣΝΑ» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).
  3. Λήψη απόφασης για την ακύρωση και επαναπροκήρυξη του ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τις «ΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΣΥΝΤΗΡΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΔΣΝΑ» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Δ.Υ.π.Α. κ. Πετρόπουλος).

(Τα θέματα είναι κατεπείγοντα διότι όσον αφορά το 1ο θέμα πρέπει να δοθούν διευκρινήσεις μέχρι την Μ. Πέμπτη 28.4.2016, όσον αφορά το 2ο θέμα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η Επιτροπή, λόγω λήξεως κατάθεσης προσφορών την 4.5.2016 ενώ όσον αφορά το 3ο θέμα πρέπει να ακυρωθεί ο διαγωνισμός λόγω ασάφειας ως προς την διάρκεια της σύμβασης και να επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός με τροποποίηση των όρων της Διακήρυξης).