Πρόσκληση 37ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2015

Συνεδριάζει στις 24 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 37ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Συνέχιση - Ορισμός νέας ημερομηνίας αποσφράγισης των προσφορών του Ανοιχτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την ανάθεση της σύμβασης «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ (Τμήμα ΙΙ) Α. ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΥΤΑ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ 2ου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Διάθεσης Υπολειμμάτων-Αποβλήτων κ. Πετρόπουλος).
  2. Ψήφιση πίστωσης για πληρωμή υπολοίπου αμοιβών έτους 2015, απασχολούμενων με συμβάσεις έργου (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  3. Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής προμήθειας υγρών καυσίμων για την κάλυψη των αναγκών των οχημάτων & μηχανημάτων του ΕΔΣΝΑ (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).

(Tα θέματα είναι επείγοντα να συζητηθούν γιατί όσον αφορά το 1ο θέμα συντρέχουν επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος για την επαναλειτουργία των Μονάδων Επεξεργασίας Στραγγισμάτων το συντομότερο δυνατό, θα πρέπει να καθοριστεί νέα ημερομηνία για την αποσφράγιση των προσφορών, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 11 της οικείας Διακήρυξης, όπως ισχύει μετά την υπ’ αριθ. 372/2015 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, προτείνοντας ως νέα ημερομηνία την Τετάρτη 25.11.2015 και ώρα 10:00 π.μ., όσον αφορά το 2ο θέμα υπάρχει άμεση ανάγκη να ψηφιστεί η πίστωση, γιατί λόγω καθυστέρησης της αναμόρφωσης δεν έχουν πληρωθεί οι απασχολούμενοι με συμβάσεις έργου, και όσον αφορά το 3ο θέμα πρέπει άμεσα να συγκροτηθεί επιτροπή παραλαβής  των υγρών καυσίμων για την εύρυθμη λειτουργία των μηχ/των & οχημάτων του ΕΔΣΝΑ).