Πρόσκληση 33ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2015

Συνεδριάζει στις 26 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 33ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι τα εξής:

  1. Λήψη απόφασης έγκρισης Πρακτικού Διενέργειας Eπαναληπτικού Διαγωνισμού υπηρεσιών που αφορούν την «Προμήθεια Ελαστικών επισώτρων οχημάτων και μηχανημάτων».
  2. Λήψη απόφασης έγκρισης πρακτικού και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού για την «προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες οχημάτων-μηχανημάτων του ΕΔΣΝΑ».

(Tα θέματα είναι επείγοντα να συζητηθούν γιατί όσον αφορά το 1ο θέμα, υπάρχει άμεση ανάγκη προμήθειας των ελαστικών επισώτρων για τα οχήματα & μηχανήματα του ΕΔΣΝΑ προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής και ομαλή λειτουργία του, ενώ όσον αφορά το 2ο θέμα, υπάρχει άμεση ανάγκη προμήθειας καυσίμων, αφού το προμηθευόμενο πετρέλαιο χρησιμοποιείται για την λειτουργία των προωθητών που διαστρώνουν τα απορρίμματα στο μέτωπο εργασίας του Χώρου Υγειονομικής Ταφής στην Φυλή, τα οχήματα του ΣΜΑ που μεταφέρουν τα απορρίμματα στο ΧΥΤΑ, τα μηχανήματα του ΕΜΑ που ανακυκλώνουν τα απορρίμματα και το σύνολο των οποίων εξυπηρετεί τον πληθυσμό όλης της Περιφέρειας Αττικής).