Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε απορριμματοφόρο σύγχρονης τεχνολογίας και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας ενώ στη συνέχεια, κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης στο Δήμο Μεγαρέων

Γ. Πατούλης: «Μαζί με τους Δημάρχους είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα στην Αττική και να περάσουμε σε μία νέα εποχή σύγχρονης διαχείρισης των απορριμμάτων. Πρόκειται για ένα δύσκολο στοίχημα, αλλά αν είμαστε ενωμένοι και συντονισμένοι στον κοινό στόχο, θα τα καταφέρουμε»

Στο πλαίσιο του οδοιπορικού που πραγματοποιεί σε όλους της Δήμους της Αττικής προκειμένου να τους διανείμει σύγχρονα εργαλεία που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στην προσπάθεια της Περιφέρειας για την ενίσχυση της ανακύκλωσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής μετέβη σήμερα στους Δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων.

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης παρέδωσε στον Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας Χ. Στάθη, ένα απορριμματοφόρο σύγχρονης τεχνολογίας και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων, ενώ στη συνέχεια παρέδωσε στον Δήμαρχο Μεγαρέων Γ. Σταμούλη, κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Δημάρχους για τη βούλησή τους να στηρίξουν έμπρακτα και ουσιαστικά να γυρίσουμε σελίδα στην Αττική και να περάσουμε σε μία νέα εποχή σύγχρονης διαχείρισης των απορριμμάτων. Πρόκειται για ένα δύσκολο στοίχημα, αλλά αν είμαστε ενωμένοι και συντονισμένοι στον κοινό στόχο, είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε, επισήμανε αρχικά ο κ. Πατούλης.

Στον Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας υποδέχθηκε τον κ. Πατούλη ο Δήμαρχος Χ. Στάθης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης. Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κολοβέντζος, Σωτηρία Αργυρίου, Ευαγγελία Κουτσοδήμα, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας Δημήτρης Ραφτόπουλος και ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας Νίκος Αγγελάκος.