Πρόσκληση 5ης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΔΣΝΑ 2016

Συνεδριάζει στις 10 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 και Μωραίτη 90) η Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 5ης κατεπείγουσας συνεδρίασης είναι το εξής:

  1. Ψήφιση δαπάνης για τις «Επείγουσες υπηρεσίες λειτουργίας – συντήρησης Μονάδας Επεξεργασίας Στραγγισμάτων του ΧΥΤΑ (τμήμα ΙΙ) Ά. Λιοσίων και του ΧΥΤΑ Ά Φάση του 2ου τμήματος του ΧΥΤΑ Δυτ. Αττικής» (εισηγητής αν. Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Μπίρης).
  2. Έγκριση 2ου Πρακτικού του διαγωνισμού «Επείγουσες υπηρεσίες λειτουργίας – συντήρησης Μονάδας Επεξεργασίας Στραγγισμάτων του ΧΥΤΑ (τμήμα ΙΙ) Ά. Λιοσίων και του ΧΥΤΑ Ά Φάση του 2ου τμήματος του ΧΥΤΑ Δυτ. Αττικής» και κατακύρωση αποτελέσματος διαγωνισμού (εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμού κ. Χουντής).
  3. Έγκριση μετακίνησης Αντιπροέδρου του ΕΔΣΝΑ στην Κρήτη για το διάστημα 11/2/16-13/2/16 και ψήφιση πίστωσης (εισηγήτρια η Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. κα Μπιζά).
  4. Λήψη απόφασης επί των προδικαστικών προσφυγών που υποβλήθηκαν κατά της υπ’ αριθ. 34/2016 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, αναφορικά με τον διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τις «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΙΣ ΟΕΔΑ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ» (ΕΙΣΗΓΗΤΉς Ο πΡΌΕΔΡΟς Της εΠΙΤΡΟΠΉς δΙΕΝΈΡΓΕΙΑς Διαγωνισμού κ. Μπουραϊμης).

(Τα θέματα είναι κατεπείγοντα διότι όσον  αφορά το 1ο θέμα πρέπει να ψηφιστεί η δαπάνη όσον αφορά το 2ο θέμα πρέπει να κατακυρωθεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τα στραγγίσματα επειδή λήγει η υπάρχουσα σύμβαση 4.3.2016 και επιβάλλεται να διατηρηθεί η ομαλή λειτουργία της ΜΕΣ. Όσον αφορά το 3ο θέμα πρέπει να εγκριθεί άμεσα η έκτακτη μετακίνηση της Αντιπροέδρου και να ψηφιστεί ο κωδικός πριν το ταξίδι και όσον αφορά το 4ο θέμα είναι κατεπείγον να συζητηθεί καθώς υφίσταται επιτακτική ανάγκη να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία του διαγωνισμού των υποστηρικτικών λειτουργιών του ΧΥΤΑ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του).